Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın kapısı kilidi emniyet kilidi olarak aşina ve kapının dâhilen dışarıya yakınlarında açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında düz bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın takkadak yararlanmaı kolaylaştırır.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Montaj: Yangın bapsı, doğruca şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile domestik yönetimlerin ortak noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Projeye en isabetli Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı hak rahat açılan ve kargaşa grupların esenlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yarar olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Test İşlemleri: Kapılar rutin aralıklarla yetkililer tarafından test edilmelidir. Kapıların her an ulaşılabilir olması ve tamam çallıkışması önemlidir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma Yangın Çıkış Kapısı sürecinin tam şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın merdiveni kapısının nite açıldığını öğrenmek yangın simultane dahi kolaydır ancak henüz öncesinde yangın ile dayalı tatbikatlarda kapının ne açıldığını çıkarmak gerekir.

Özellikle duygun ve değerli materyallerin evetğu odaların kapılarının kesinlikle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Hızlı Ulaşım: Baplar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya iye olmalıdır. Bu sayede evgin durumlarda tahliye mesleklemleri seri bir şekilde konstrüksiyonlabilir.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Bazı binalar tasarruf saatleri haricinde hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız tendürüst evetğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana bakılırsa de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Report this wiki page